Hva mener du?

IMG_2831

De fleste troende vet ikke hva vi snakker om når vi nevner muligheten for at Gud vil utvikle oss til manns modenhet og aldersmålet for Kristi fylde.

De tror at det er noen som har alt for høye tanker om seg selv. Nei, det er BIBELSK.  Det er Efeserbrevsk. Det er Hebreerbrevsk. Det er det som er Jesu lære. Han vil utvikle menn og kvinner som kan kunngjøre Guds uransakelige visdom til  leg og lærd, til høy og lav, Jørgen hattemaker og også kong Salomo og alle i mellom.

 

Det er du som er lat, du vil ikke følge etter Mesteren hvor han går. Du vil ikke bære Lammets vanære. Du vil ikke følge ham utenfor allmennhetens leir.

Du vil heller bade i tvilsomt innhold og fylle ditt sjelsliv med noe du vet er langt utenfor tvilsomt innhold.

Du selger din brudedrakt for verdens  mynter. Du vil ikke bli regnet sammen med  dem som forkynner vekst og utvikling. Likevel står det i Ordet at vi skal gå forbi barnelærdommen om Kristus og fram mot det fullkomne. Selv Mesteren selv sa at : Vi skulle være fullkomne slik vår Himmelske Far er fullkommen.

Det har du aldri hørt, for du forkynner jo at du er full av synd. Dersom du er full av synd, er du ikke frelst. Jesu forsoningsverk tar oppgjør med synd. Dersom du har erfart kraften i fra blodet og er født av Gud, vil synden forsvinne som dugg for sola.

Jeg er korsfestet med Kristus, jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg…, sa Paulus, som hadde gjort mye galt før han ble tatt med tvang.

 

Kan de troende være så snille å våkne opp fra tornerosesøvnen? Kan dere be om en innfylling av Ånden og slutte å spille teater? Kan dere komme til startstreken?