Hans folk

Utvalgt til å forkynne Guds evangelium, det som han forut har gitt løfte om ved sine profeter i hellige skrifter, om hans Sønn, han som etter kjødet er kommet av Davids ætt, og som etter hellighets Ånd er godtgjort å være Guds veldige Sønn ved oppstandelsen fra de døde, Jesus Kristus , vår Herre.

Dette handler om Jesus og hans eiendomsfolk.

Men han som er mektig til å verne om dere så dere ikke snubler, og til å stille dere ulastelige fram for sin herlighet i fryd, den eneste Gud, vår frelser ved Jesus Kristus, vår Herre: Ham tilhører herlighet, storhet, styrke og makt før all tid og nå og i all evighet. Amen.

Disse mektige setningene rammer inn kongen. At han er stor, det visste jeg fra før, fordi jeg er blitt kjent med ham. Men at han var i stand til å stille oss ulastelige fram for sin herlighet, det så jeg som en stor oppgave. 

Han har følgende trinn i sine planer, han vil gi det merkelige folket som tror på ham, sitt liv; danne dem til fullkommenhet og stille dem ulastelige fram for seg. Herligheten skal selvfølgelig sette sitt preg på det folket som går omkring med livet kilde i sitt indre.

En lys framtid stråler fram for det merkelige folket…

Verden øyne ser dem ikke fordi de ikke ser Skaperen.

Fader! jeg vil at hvor jeg er, der skal også de som du har gitt meg, være hos meg, for at de skal se min herlighet, som du har gitt mig, fordi du har elsket meg før verdens grunnvoll blev lagt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s