Hele hjerter

For Herrens øyne farer over all jorden for at han med sin kraft kan støtte dem hvis hjerte er helt med ham.

Gud ser etter det samme i dag. Han ønsker seg hele hjerter. Ikke når det passer oss. Han ønsker menn og kvinner som satser alt på ham.

Han vil gjøre avtaler med oss.

Dersom du vil gå på mine veier og gjøre min vilje, vil jeg gi deg åpenbaring til å forkynne frihet for de fangne og løslatelse for de bundne. Du vil være min arm og min munn til et folk i nød.

Utenfra ser det ikke så galt ut, men det er en fryktelig åndelig fattigdom i vårt folk. De er som får uten hyrde. Når landets myndigheter og religionsvesen bryter Guds bud med vitende og vilje, da utfordrer lovgiverne Gud.

Jesus sa: «Ennå en liten stund er lyset hos dere. Dere må bevege dere mens dere har lyset, så ikke mørket faller over dere. Den som vandrer i mørket, vet ikke hvor han går hen. Tro på lyset mens dere ennå har lyset, så dere kan bli lysets barn.»

Etter pinsedag ble det lett å evangelisere fordi herlighetens ånd fylte apostlene. De gikk fra seier til seier over hele det indre Middelhavet. Under og tegn, store menneskeskarer, sterke tjenester. Og enorm motstand. Hudstrykning og fengsel. De gledet seg over å være verdige til å bli plaget for Jesu navns skyld.

Denne rustningen eller åndskraften må vi søke med all vår evne. Be til enhver tid i Ånden med all bønn og påkallelse. Vær våkne i dette, med all utholdenhet i bønn for de hellige.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s