Hør hva han sier

Hver den som hører disse mine ord og gjør det de sier, ligner en klok mann som bygde huset sitt på fjell. Regnet styrtet, elvene flommet, og vindene blåste og slo mot huset. Men det falt ikke, for det var bygd på fjell.

Det er rikelig tilgang på taler, forkynnelse og undervisning fra Guds ord i våre dager. Media har et stort utvalg av kjente forkynnere som taler Ordet.

Mange har hørt Guds ord gjennom et helt liv. De personlige magasinene er fulle av kunnskap, men døra ut til verden er stengt. Vi sier ingenting om det vi vet.

Vi hører og hører til ørene blir store. Vi skaffer oss stor kunnskap om hva det tales om inne i menigheten. Vi gjemmer det i hjertet, og der blir det en stund.

Men Jesus sier: Hver den som hører disse mine ord- OG GJØR DET DE SIER, LIGNER EN KLOK BYGNINGSMANN SOM BYGDE HUSET PÅ FJELL.

Dersom du bare hører og hører, da vet du mye om hva den og den synes. Hva den personen mener- og hva den flotte mannen profeterer. Du husker ordrett hva den og den profeten har sagt. Du kan gjengi hele taler. Ord for ord.

Men du har egentlig ingen praktisk nytte av det du kan, før du omsetter teorien i praksis.

Vi må gjøre det som ordet sier.

Vi må dele ut brødet til en døende verden.

Jesus sa: Jeg er det levende brød som er kommet ned fra himmelen. Om noen eter av dette brød, skal han leve i evighet. Og det brød som jeg vil gi, er mitt kjød, som jeg vil gi for verdens liv.

Vi må leve evangeliet og bryte motstanden..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s